Toonzaalinrichting >>>

Het zal u zeker opvallen dat wij bijzonder veel zorg besteden aan de presentatie in onze toonzaal. Elke opstelling is met zorg aangekleed tot een gezellig geheel. U ontdekt heel wat leuke details die ook uw eigen interieur kunnen verfraaien en een persoonlijke touch geven.
lees verder >>>

Interieuradvies >>>

Neem gerust de tijd, wandel door alle afdelingen van onze toonzaal en ontdek waarom Meubelen Ponsaerts de naam interieurspecialist verdient. Praat zeker met onze interieuradviseurs; zij geven u graag een vrijblijvend antwoord op al uw vragen.
lees verder >>>

Binnenhuisarchitect >>>

Heeft u plannen om uw huidig interieur in een nieuw kleedje te steken? Of bent u volop bezig met het inrichten van uw nieuwe woning of appartement? Kom dan zeker eens praten met onze binnenhuisarchitect.
lees verder >>>

Specialist in maatwerk >>>

Het bed en de kleerkast worden steeds vaker afzonderlijk gezien. Kasten en dressings op maat winnen dan ook snel aan populariteit. Op onze vernieuwde slaapverdieping ontdekt u kleerkasten, dressings, commodes en zelfs hoofdborden voor bedden die u volledig op maat kunt laten maken.
lees verder >>>

Specialist in slaapcomfort >>>

Slapen krijgt vandaag meer aandacht dan vroeger. De slaapkamer wordt steeds belangrijker. Gemiddeld brengen we een derde van ons leven in bed door en mensen zijn zich er nu van bewust dat een goede nachtrust begint met een comfortabel bed.
lees verder >>>

Meubelen Ponsaerts, Diestsesteenweg 594, 3202 Rillaar   |   +32 16 50 00 55   |   info@ponsaerts.be   |   Openingsuren   |   Disclaimer