Levering en afhaling

Alle aangekochte meubelen worden gratis bij u thuis geleverd (franco gelijkvloers), en ter plaatse gemonteerd. Enkel voor een beperkt aantal meeneemmeubelen, voornamelijk uit de jeugdkamers-, kleinmeubelen- en bureaucollectie, hanteren wij een “meeneem”prijs. Is het voor u echter niet mogelijk om deze meubelen zelf te vervoeren en te monteren dan leveren en monteren wij deze meubelen aan de eveneens duidelijk vermelde “geleverd & gemonteerd”-prijs.

Het tijdstip van de levering

Zodra uw meubelen bij ons zijn toegekomen, verwittigen wij u hierover per brief of per e-mail.
Om u niet te moeten storen, vragen wij u om zelf contact met ons op te nemen voor het afspreken van een leveringsdatum.
Wanneer u echter telefonisch wenst verwittigd te worden, dient u dit enkel te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

Indien de levering zal plaatsvinden in de voormiddag wil dit zeggen tussen 8-12 uur.
Indien de levering zal plaatsvinden in de namiddag wil dit zeggen tussen 13-18 uur.
Omwille van praktische redenen is het niet altijd mogelijk om een exact uur aan te geven.

De levering zelf

Wij gaan ervan uit dat uw woning makkelijk toegankelijk is.
Bij twijfel dient u ons enkel op voorhand te verwittigen zodat wij samen naar de meest gepaste oplossing kunnen zoeken.
Voor leveringen tot op de 2de verdieping kunnen wij meestal gebruik maken van de laadklep van onze vrachtwagen. De laadklep van onze vrachtwagens gaat tot maximaal 5 meter hoogte.
Indien er een ladderlift nodig is om de levering uit te voeren, dient u ons hierover op voorhand te verwittigen. Hou er rekening mee dat voor grote of zware meubels altijd een ladderlift voorzien moet worden. Wij kunnen de ladderlift voor u regelen of u kan dit zelf doen. De kostprijs die de ladderlift met zich meebrengt is door u zelf tijdens de levering af te rekenen. U mag zeker niet vergeten voldoende parkeerplaats te voorzien om de ladderlift te kunnen plaatsen (4 parkeerplaatsen, wat overeenkomt met 20 meter). Informeer ook bij uw gemeentebestuur of politiediensten of er nog andere maatregelen genomen moeten worden (bijv. verkeersborden e.d.).

Openingsuren voor afhalingen

Indien u dit wenst kan u zelf uw meubelen komen afhalen bij ons. Gelieve bij afhaling steeds uw originele bestelbon mee te brengen.

Openingsuren magazijn voor afhalingen
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
van 9 tot 12 en van 13 tot 18 uur
zaterdag
van 9.30 tot 12 uur

Het is niet mogelijk om af te halen op zaterdagnamiddag, zon- of feestdagen.

Stockage

Indien u dit wenst kan uw bestelling, geheel gratis, langer gestockeerd worden in ons magazijn tot 1 jaar na het binnenkomen van de goederen.

Meubelen Ponsaerts, Diestsesteenweg 594, 3202 Rillaar   |   +32 16 50 00 55   |   info@ponsaerts.be   |   Openingsuren   |   Disclaimer