Specialist in maatwerk

Het bed en de kleerkast worden steeds vaker afzonderlijk gezien. Kasten en dressings op maat winnen dan ook snel aan populariteit. Op onze vernieuwde slaapverdieping ontdekt u kleerkasten, dressings, commodes en zelfs hoofdborden voor bedden die u volledig op maat kunt laten maken.  Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Kies stijl, opstelling en uw favoriete materiaal: hout, lak, glas of spiegels. Met de bijpassende accessoires richt u uw kasten uiterst efficiënt in. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Ook in uw woning zijn er ongetwijfeld mogelijkheden voor het optimaliseren van de ruimte. Neem de proef op de som en breng een tekeningetje met de beschikbare afmetingen mee naar onze toonzaal. Onze maatwerkspecialist luistert graag naar uw wensen.  Samen met u tekent hij de kast waar u van droomt. Wij bezorgen u een gedetailleerde en gratis offerte, meestal binnen de 10 werkdagen. Indien u dat wenst, komen wij na het plaatsen van uw bestelling zelfs gratis alles voor u nameten.

Meubelen Ponsaerts, Diestsesteenweg 594, 3202 Rillaar   |   +32 16 50 00 55   |   info@ponsaerts.be   |   Openingsuren   |   Disclaimer