Jori®: Gepersonaliseerd zitcomfort

Innovatie

Het streven naar gepersonaliseerd zitcomfort is één van de belangrijkste bronnen van innovatie bij JORI. We zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende concepten die nog beter inspelen op uw behoefte aan comfort op maat. Ieder mens is uniek en dat gegeven staat aan de basis van elk nieuw model dat ontwikkeld wordt.

Comfort is iets persoonlijks

U wilt heerlijk ontspannen, lekker languit wegdromen of gezellig ravotten met uw kinderen? U houdt van sensuele tederheid of meer van een stevige touch? Ieder mens geeft een eigen invulling aan comfort. Daarom ook zijn er zoveel verschillende modellen, stof- en lederkwaliteiten én kleuren.

Uw manier van leven is ons uitgangspunt

De JORI designers houden rekening met uw behoeften. Zij maken zitmeubelen die passen in uw leefomgeving en aansluiten op uw leefstijl. Voortdurend zoeken en vinden ze oplossingen voor de meest diverse behoeften aan zitcomfort.

 

Ontdek de collectie van Jori >>>

De Jori webconfigurator >>>

Stel zelf uw Jori-relaxzetel samen met deze handige configurator: kies uw favoriete model, bekleding en opties. Ontwerp stap voor stap uw eigen zetel – vanuit uw luie zetel – en breng het resultaat mee.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meubelen Ponsaerts, Diestsesteenweg 594, 3202 Rillaar   |   +32 16 50 00 55   |   info@ponsaerts.be   |   Openingsuren   |   Disclaimer